IT4Sale is gespecialiseerd in het beheren van contractvoorraden. Omdat we deze service al voor veel opdrachtgevers verzorgen, beschikken we over ruime veiligheidsvoorraden. Hierdoor zijn we in staat om snel ieder gewenst aantal producten uit voorraad te leveren. Door de inkoop van grote volumes kunnen wij bovendien deze producten aanbieden voor lage prijzen.

Wereldwijd breed netwerk

IT4Sale heeft een groot wereldwijd netwerk waardoor wij onze producten halen waar zij op dat moment het voordeligste zijn. Bent u op zoek naar een specifiek part of onderdeel? Dan kunnen wij deze leveren tegen de beste prijs! Dankzij deze slimme handelswijze profiteert u van uiterst voordelige aanbiedingen.

Ruime voorraad

In ons magazijn liggen continu omstreeks 5000 verschillende reserve onderdelen en service parts (ook wel spare parts genoemd) op voorraad van merken als HP, Compaq, IBM en Toshiba. Met name Compaq en HP zijn sterk vertegenwoordigd. Kunnen specifieke onderdelen niet of nauwelijks meer geleverd worden door de fabrikant? Neem dan contact op met IT4Sale, wij zijn u graag van dienst. Bij ons profiteert u van een gelijkwaardige of zelfs langere garantie dan die van de fabrikant!

Heeft u een spare part binnen afzienbare tijd nodig omdat elke minuut dat een machine stil ligt kostbare tijd is? IT4Sale kan u een 24-uurs service aanbieden waarbij in het geval van calamiteiten materialen op afroep besteld kunnen worden. Dit verkort de buiten bedrijfstelling van de ICT apparatuur en garandeert dus een hogere mate van continuïteit.
Meer weten over deze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!