Duurzaamheid is bij IT4Sale belangrijk en refurbishment is daar een belangrijk onderdeel van. Maar wat is refurbished nou eigenlijk? En wat voor producten schaft u eigenlijk aan wanneer u refurbished koopt bij IT4Sale?

Wat is refurbished?

Refurbished, ook wel gereviseerd genoemd, zijn producten die retour gekomen zijn door diverse redenen. Denk hierbij aan voorraad overschotten, demo’s, technische mankementen etc. Deze producten mogen niet meer als nieuw worden verkocht, maar hoeven zeker niet afgeschreven te worden. Refurbished is echter geen tweedehands. Dit omdat refurbished producten worden gecontroleerd, gerenoveerd, gereinigd en opnieuw verkoopklaar gemaakt. De grote voordelen van refurbishment zijn onder andere de duurzaamheid en prijs. Met de koop van refurbished producten bespaart u namelijk geld én bent u milieubewust bezig!

Wat betekent refurbished bij IT4Sale?

Wanneer u bij IT4Sale kiest voor refurbished, wil dat zeggen dat het product dat u koopt gereviseerd is en teruggebracht naar nagenoeg nieuwstaat. Dit doet IT4Sale als volgt:
• Gecertificeerde technische controle van de hardware;
• Grondige reiniging van de binnen- en buitenkant van het product;
• Verwijderen van alle eventuele kenmerken (labels etc.);
• Data-wiping, alle oude data en eventuele softwarefouten worden verwijderd;
• Upgraden van interne hardware en software (bepaalde onderdelen worden vernieuwd en firmware wordt voorzien van goed functionerende updates);
• Verpakken van het product met goede zorg zodat deze de beste bescherming heeft.

Bij IT4Sale bent u gegarandeerd van topkwaliteit producten tegen lage kosten, en daarbij bent u ook nog eens milieubewust bezig! Een ander bijkomend voordeel is dat producten die vaak niet meer leverbaar zijn of een lange levertijd hebben, bij IT4Sale wél op voorraad zijn. De mogelijkheden bespreken omtrent refurbishment? Neem contact op met IT4Sale, we bekijken graag samen met u de verschillende opties.