Bij IT4Sale zijn we ook erg thuis in printers van diverse merken. Met name het merk HP hebben we veel in huis, maar we hebben ook printers van de merken Lexmark, Canon, Kyocera etc. IT4Sale heeft een uitgebreide voorraad, van kleine inkjetprinters tot complete multifunctionals en kopieermachines met sorteermachines.

Wanneer u een printopdracht verstuurt, moet dit gewoon werken. Eén simpele klik op de knop en klaar, geen problemen en gedoe. Bij IT4Sale weten we hoe belangrijk dit is in de bedrijvenwereld. Wij helpen u graag om de printerinfrastructuur binnen uw bedrijf aan te passen aan uw bedrijfswensen.

Printers en printer parts bij IT4Sale

Alle machines passeren bij IT4Sale het testcenter. Hier wordt gekeken of de printers geschikt zijn om verkocht te worden, gestript te worden, of dat deze uit elkaar gehaald wordt om vervolgens gerecycled te worden omdat deze onbruikbaar is. Al deze stappen gebeuren in het testcenter van IT4Sale door onze gespecialiseerde medewerkers.

De printers en printer parts bij IT4Sale zijn in diverse kwaliteiten te verkrijgen. Denk daarbij aan Used, Refurbished, New, New-Bulk en Box Damaged. In deze kwaliteiten kunnen grote verschillen zitten en daarom wordt alles grondig getest in het testcenter.

Overige printing diensten

Naast de printers en printer parts zelf, biedt IT4Sale ook printeronderhoud en reparaties aan. Daarnaast beschikken we over een zeer grote voorraad printeronderdelen waardoor we snel kunnen schakelen bij printerreparaties.

Daarnaast stelt IT4Sale ook contracten op met leaseprinters wanneer bedrijven hier behoefte aan hebben. Op deze manier heeft uw bedrijf geen omkijken naar de printer en het onderhoud ervan. Heeft u een contract met IT4Sale en een leaseprinter staan die een probleem vertoond? Dan komt IT4Sale dit probleem oplossen!

Dus zoekt u een bedrijf dat al uw printerzorgen overneemt? Denk aan IT4Sale! We kunnen snel schakelen, zijn flexibel inzetbaar en hebben een grote voorraad printer parts waardoor reparaties relatief snel uitgevoerd kunnen worden. Kijken wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen op printergebied? Neem vrijblijvend contact met ons op!