Inschrijven voor onze mailing!

Gepubliceerd: 18 september 2018

Interesse in onze wekelijkse voorraadlijst voor printers en printer parts? Schrijf u dan in voor onze mailing en ontvang deze wekelijks in uw mailbox!

* Verplichte velden
IT4Sale zal bovenstaande informatie uit het formulier gebruiken om u onze voorraadlijst en eventuele updates door te sturen. Geef ons daarom toestemming via onderstaande optie om de nieuwsbrief en onze voorraadlijst naar u door te sturen.

U kunt zich ten aller tijden bedenken en u via de footer van de emails die u van ons ontvangt uitschrijven. Ook kunt u ons mailen via info@it4sale.nl om u uit te schrijven voor onze mailing. Wij zullen uw gegevens met respect behandelen. Voor meer informatie of onze Privacy Policy, kunt u terecht op onze website. Wanneer u op inschrijven klikt, gaat u akkoord dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met eerder genoemde voorwaarden.

Wij gebruiken MailChimp als emailprogramma. Wanneer u op inschrijven klikt, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan MailChimp. Lees hier meer over de privacy voorwaarden van MailChimp.

Bekijk alle nieuwsberichten

2024 IT4Sale | Algemene voorwaarden | Privacy policy | WordPress website door Altyd Internetdiensten