Op de tandem: Dennis en Kimberly

Gepubliceerd: 13 februari 2019

De kracht van IT4Sale ligt bij onze eigen werknemers. Zonder hen kunnen wij niet al jarenlang doen wat we doen. In de rubriek ‘Op de tandem’ lichten wij steeds een aantal van onze werknemers uit die veel met elkaar samenwerken. Bij ons werken veel werknemers in tweetallen ‘op de tandem’. Vandaar de naam van deze rubriek; Op de tandem!

Deze maand is het de beurt aan Dennis en Kimberly. Dennis is,naast managing director van IT4Sale, samen met Kimberly verantwoordelijk voor de verkoop van printers en printer parts.

Op de tandem - Dennis - Kimberly (1)

Wat is jullie rol binnen IT4Sale?
Dennis: “Als bedrijfsleider zorg je voor de dagelijkse gang van zaken zowel intern en extern. Binnen IT4Sale ben ik ook verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de printers en parts. Kimberly zal steeds meer verkooptaken van me overnemen zodat ik me meer kan richten op new business en het inkopen van de printers.”
Kimberly: “Ik werk op de Sales afdeling en ik houd me voornamelijk bezig met de verkoop van printers en printer parts.”

Hoe lang werken jullie al samen?
Dennis: “Wij werken ongeveer 5 maanden samen.”
Kimberly: “Sinds 1 september 2018, nog niet zo heel lang dus.”

Waarom zijn jullie zo’n goed team?
Dennis: “Wij vullen elkaar aan. Omdat ik verschillende taken uitvoer, moet ik vaak schakelen tussen verschillende activiteiten. Kimberly zorgt dat de verkoop activiteiten doorgaan. Ze heeft laten zien dat ze dit goed kan en ik kan met een gerust hart de andere activiteiten oppakken.”
Kimberly: “Omdat we zo anders zijn. Dennis is van het hunten en ik ben meer van het relatiebeheer.”

Wanneer kunnen jullie elkaar wel eens achter het behang plakken?
Dennis: “Als ik Stefa.. ehhhh Kimberly Stefanie noem.”
Kimberly: “Dat is nog niet echt voorgekomen eigenlijk. Hopelijk houden we dat zo.”

Wat waardeer je heel erg aan de ander / waarin vullen jullie elkaar goed aan?
Dennis: “Kimberly schept orde in mijn chaos.”
Kimberly: “Omdat Dennis al heel lang in het vak zit heeft hij grote kennis van printers en printer parts. Ook weet hij vaak uit zijn hoofd of een bepaald onderdeel op voorraad is. Dat is heel fijn.”

Hoe is het om te werken bij IT4Sale?
Dennis: “Ik kan wel zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. Heel veel hoogtepunten behaald.”
Kimberly: “Het is heel anders ander andere bedrijven waar ik gewerkt heb. Het is een vrij bedrijf waar de lijnen kort zijn. Dat werkt heel prettig.”

Wat doe je graag als hobby / ontspanning?
Dennis: “Ik ben een fanatiek honkballer bij de Ridderkerk Rowdies waar ik pitcher ben. Lekker ballen op een zondagochtend. Ik vind het ook heerlijk om lekker muziek te luisteren. Denk hierbij aan Neil Young , Nothing but thieves, Stereophonics, Pearl Jam enz. Een bezoek aan Rock Werchter is het hoogtepunt van het jaar. Met de vrouw, vrienden en vriendinnen lekker los gaan en 4 dagen slapen in een veel te warm tentje. Heerlijk!”
Kimberly: “Ik ben gek op muziek en ga dan ook graag naar concerten.”

Wat is jullie leukste herinnering bij IT4Sale?
Dennis: “De bedrijfsuitjes. Zeker een highlight was met het personeel en partners naar Barcelona. We bestonden toen 5 jaar en dit hebben we met z’n allen goed gevierd.”
Kimberly: “Ik werk hier natuurlijk nog niet zo heel lang, maar het bedrijfsuitje op het strand vond ik erg leuk. Hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze in oktober in Nederland in hun T-shirt op het strand staan met collega’s?”

Bekijk alle nieuwsberichten

2024 IT4Sale | Algemene voorwaarden | Privacy policy | WordPress website door Altyd Internetdiensten