Op de tandem: Richard en Maikel

Gepubliceerd: 9 januari 2019

De kracht van IT4Sale ligt bij onze eigen werknemers. Zonder hen kunnen wij niet al jarenlang doen wat we doen. In de rubriek ‘Op de tandem’ lichten wij steeds een aantal van onze werknemers uit die veel met elkaar samenwerken. Bij ons werken veel werknemers in tweetallen ‘op de tandem’. Vandaar de naam van deze rubriek; Op de tandem!

Deze maand is het de beurt aan Richard en Maikel, onze engineers uit het parts-team!

op de tandem_richard-maikel

Wat is jullie rol binnen IT4Sale?
Maikel: “Wij zijn verantwoordelijk voor alle server- en desktopparts, van binnenkomst tot voorraad of verkoop. We controleren en testen de onderdelen of systemen en staan de verkopers en klanten bij met technische vragen.”
Richard: “Het verwerken van RMA’s , de kwaliteit van onze producten en het begeleiden van stagiaires.”

Hoe lang werken jullie al samen?
Maikel: “Bijna 4 jaar nu, ik ben hier komen werken in maart 2015.”

Waarom zijn jullie zo’n goed team?
Maikel: “Ik denk gek genoeg onder andere vanwege het leeftijdsverschil. Richard heeft veel meer ervaring in het werkveld, maar ik ben meer opgegroeid met het modernere materiaal. Daarnaast hebben we allebei een andere manier van werken die elkaar goed aanvult. Richard is chaotischer maar heel goed in het aansturen van mensen. Ik ben wat meer op mezelf, maar ben daardoor wel wat georganiseerder in mijn werk en goed in het uitzoeken van dingetjes die wat dieper gaan.”
Richard: “We weten precies wat we aan elkaar hebben, weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen.”

Wanneer kunnen jullie elkaar wel eens achter het behang plakken?
Maikel: “Als Richard er een rotzooi van maakt en dingen laat opstapelen 😉 Maar dat is eigenlijk maar zelden!”
Richard: “Eigenlijk nooit.”

Wat waardeer je heel erg aan de ander / waarin vullen jullie elkaar goed aan?
Maikel: “Zoals gezegd is Richard heel goed in de omgang met mensen. Hij luistert altijd en heeft snel in de gaten hoe je je soms voelt. Ook is hij erg goed in het overbrengen van kennis en je vrijlaten in je verantwoordelijkheden.”
Richard: “Maikel is handig in uitwerken van bepaalde vraagstukken en bekijkt de dingen ook van de andere kant.”

Hoe is het om te werken bij IT4Sale?
Maikel: “Supergezellig! Ik ben denk ik letterlijk nog nooit met tegenzin naar mijn werk gekomen. De omgang met collega’s is heel goed en het werk zelf is eigenlijk meer hobby’en dan werken.”
Richard: “Goed, iedereen kan goed met elkaar overweg.”

Wat doe je graag als hobby / ontspanning?
Maikel: “Ik speel graag een spelletje, ben wat bezig met programmeren of ga iets leuks doen met mijn vriendin. Een serietje of film kijken op de bank is ook wel lekker!”
Richard: “In de zomer ga ik graag naar het strand en doe ik aan kitesurfen (als het lukt). In de winter ben ik graag bezig met modeltreinen samen met mijn zoon Swen.”

Wat is jullie leukste herinnering bij IT4Sale?
Maikel: “De vele uitjes (Wie weet er nog precies wat er in Scheveningen is gebeurd?), (kerst-)diners en borrels waren heel leuk natuurlijk. Maar gek genoeg ook de avondjes overwerken, de keren dat de stroom is uitgevallen en we met z’n allen in het donker spullen hebben staan uitpakken etc. Die zijn me toch ook heel erg bijgebleven!”
Richard: “Het uitje naar Texel dat ik heb mogen regelen met Anja.”

Bekijk alle nieuwsberichten

2024 IT4Sale | Algemene voorwaarden | Privacy policy | WordPress website door Altyd Internetdiensten