Op de tandem: Stefanie en Peter

Gepubliceerd: 15 maart 2019

De kracht van IT4Sale ligt bij onze eigen werknemers. Zonder hen kunnen wij niet al jarenlang doen wat we doen. In de rubriek ‘Op de tandem’ lichten wij steeds een aantal van onze werknemers uit die veel met elkaar samenwerken. Bij ons werken veel werknemers in tweetallen ‘op de tandem’. Vandaar de naam van deze rubriek; Op de tandem!

Deze maand is het de beurt aan Stefanie en Peter. Stefanie is de Sales Manager bij IT4Sale en zij zit op de tandem met Peter, werknemer nummer 1, die verantwoordelijk is voor de Sales Benelux.

Wat is jullie rol binnen IT4Sale?
Stefanie: “Wij zijn van de Sales. We zijn beiden accountmanagers en  daarnaast vervul ik nog een rol als Sales Manager.”
Peter: “Verder proberen we zoveel mogelijk mensen te helpen zowel intern als extern. Zoveel mogelijk met een lach.”

Hoe lang werken jullie al samen?
Stefanie: “Vanaf 1 juli 2017, dus een kleine 2 jaar. Peter was een van de interviewers bij mijn tweede sollicitatiegesprek.”

Waarom zijn jullie zo’n goed team?
Stefanie: “We zijn ontzettend complementair aan elkaar. We zien onze eigen zwakkere en sterke kanten en ook die van elkaar. We vertrouwen elkaar blind en onze ego’s zijn niet te groot om elkaars kwaliteiten in te zetten als de situatie daarom vraagt.
We vertrekken bijna altijd vanaf dezelfde normen en waarden, dat is heel erg waardevol aan onze samenwerking.”
Peter: “Daarnaast hebben we veel respect voor elkaars inzichten. Waar die verschillen, kunnen we het beste van beide kanten vinden om zo samen verder te ontwikkelen. We weten dat als we samen op de tandem zitten, alles een stuk makkelijker gaat. Soms nemen we Gerard mee op de bagagedrager, maar die moet nog een beetje oefenen.”

Wanneer kunnen jullie elkaar wel eens achter het behang plakken?
Stefanie: “Peter kan zich heel erg afsluiten, terwijl ik veel meer van het helpen ben. Daarnaast hebben we sowieso wel eens een botsing omdat Peter gewoon heel dicht bij me staat. Wie het dichtste bij staat vangt de meeste klappen.”
Peter: “Geduld is niet Stefanie’s sterkste kant. Wat in haar hoofd zit, moet eruit en soms komt dat niet handig uit. Verder hekel ik het als ze naast me zit te bulderen van het lachen en ik (nog) niet weet waarover. Gelukkig laat ze me meestal mee lachen.”

Wat waardeer je heel erg aan de ander / waarin vullen jullie elkaar goed aan?
Stefanie: “Ik waardeer Peter heel erg om zijn technische kennis, om zijn jarenlange ervaring, om zijn rechtvaardigheidsgevoel, om de rust die hij meestal heeft, om zijn heerlijke sarcastische grappen en zijn eerlijkheid. Dat alles met een lach en een traan.
Op bijna alle vlakken vullen we elkaar goed aan, maar er is genoeg gemene deler om een sterke samenwerking te hebben.”
Peter: “Zonder twijfel Stefanie haar enthousiasme waarmee ze in het leven staat en nog veel meer haar vermogen om mensen mee te sleuren daarin! Verder heeft ze een nog frisse onbevangen kijk op de wijze waarop we zaken aanvliegen samen. Soms duurt het even voordat ik daarin mee ga door mijn lichte eigenwijsheid, maar gelukkig is ze ook nog eens volhardend.”

Hoe is het om te werken bij IT4Sale?
Stefanie: “In mijn carrière heb ik al bij verschillende bedrijven gewerkt, maar ik ben bij IT4Sale het meeste op mijn plek. Mijn werk en mijn privéleven zijn met elkaar verweven en dat is voor mij heel waardevol.”
Peter: “Voor mij is IT4Sale ontzettend waardevol. Naast de hele warme groep collega’s die ik koester, voel ik mezelf als eerste medewerker van IT4Sale uiteraard voor een groot deel mede-verantwoordelijk voor wat we als organisatie tot nu toe hebben bereikt.”

Wat doe je graag als hobby / ontspanning?
Stefanie: “Leuke dingen met het gezin, familie en vrienden, duiken in Nederland en het buitenland, concerten/festivals bezoeken en wintersport.”
Peter: “Ik heb ontelbare hobby’s. Naast diverse sporten en het bezoeken van concerten vind ik het heerlijk om gewoon aan te rommelen met het gezin. Spelletjes doen, samen koken en bakken, dat soort dingen. Verder ben ik ben graag onder de mensen en ga ik trouw naar elke thuiswedstrijd van NAC (meestal niet voor het goede voetbal ).”

Wat is jullie leukste herinnering bij IT4Sale?
Stefanie: “Oh moeilijk! De stralende stranddagen in de regen, fietsen op de tandem, de leuke uitjes met elkaar, samen met Iris in de doos, mijn eerste Brokermeeting, ik kan niet kiezen!”
Peter: “Onmogelijk om hier één herinnering te noemen zonder er een heleboel tekort te doen. De rode draad is in ieder geval het saamhorigheidsgevoel.”

Bekijk alle nieuwsberichten

2024 IT4Sale | Algemene voorwaarden | Privacy policy | WordPress website door Altyd Internetdiensten