Waar het allemaal begon…

Gepubliceerd: 17 oktober 2018

IT4Sale staat in een mooi rijtje. Net als de ‘grote namen’ Apple, Amazon, Harley, Google, Disney, Microsoft en HP is IT4Sale namelijk gestart in een simpele garagebox. Hoe ging dit destijds in zijn werk? Tijd voor een mooie terugblik naar februari 2003, waar het allemaal begon!

IT4Sale kent zijn oorsprong in februari 2003, in een garagebox in Den Bosch aan de Havendwarsstraat. Hier werd door Dennis Pelger, Gerard Verveer en Marti van Oijen gehandeld, vanuit de koude en kale garage.
Het opkopen van IT spullen, het uit elkaar halen en vervolgens het doorverkopen ervan. Het kleine magazijn was beperkt en stroomde daarom al snel vol. Zo vol, dat vervoerders in de ochtend vaak de pallets op straat moesten lossen zodat ze daar verwerkt konden worden omdat er binnen geen ruimte meer was om dit te doen.

Er werd keihard samengewerkt om ervoor te zorgen dat alle pallets aan het einde van de dag weer opgehaald konden worden. Aan het einde van zo’n zware werkdag werden de cijfers van de dag met elkaar doorgenomen. Op een goede dag werd er getrakteerd op frikandellen en bier. De lokale friettent herkende ons vaak en deed dan al vier biertjes in een plastic zak met de opmerking: ‘Hoeveel frikandellen deze keer?’
De beginfase van IT4Sale, toen al mooie en glorieuze tijden!

In mei 2004 kwam Peter Weber als eerste het team versterken. Tot op de dag van vandaag is hij nog steeds in dienst bij IT4Sale en draagt daarom de befaamde stempel ‘Werknemer nummer 1’.
Het werd steeds drukker en de garagebox in Den Bosch werd echt te klein voor IT4Sale. Het nieuwe pand werd gevonden in Breda, waar in 2004 heen werd verhuisd. Het begin was gemaakt!

Bekijk alle nieuwsberichten

2024 IT4Sale | Algemene voorwaarden | Privacy policy | WordPress website door Altyd Internetdiensten