Wat te doen met afgeschreven ICT-apparatuur?

Gepubliceerd: 29 januari 2019

Elk bedrijf heeft wel eens te maken met afgeschreven ICT-apparatuur. Denk aan computers, laptops, printers, servers en andere ICT-apparatuur dat vervangen wordt omdat het verouderd is of niet helemaal meer naar behoren werkt. Vaak worden complete afdelingen in één klap voorzien van nieuwe apparatuur. Zomaar weggooien kan niet met dit soort apparaten en een veel voorkomende vraag is dan ook wel; Wat te doen met afgeschreven ICT-apparatuur?

IT4Sale heeft daarop het antwoord; Laat ons uw afgeschreven ICT-apparatuur verantwoord afvoeren!

Afvoeren en opkopen van afgeschreven ICT-apparatuur

IT4Sale kan ervoor zorgen dat uw afgeschreven ICT-apparatuur verantwoord wordt afgevoerd en eventueel zelfs (deels) wordt gerecycled. Op deze manier bent u van uw oude ICT-apparatuur af en doen wij ons best om milieubewust deze producten nog een tweede leven te geven door ze te hergebruiken. Onze werknemers strippen de apparatuur en proberen producten of losse onderdelen te refurbishen zodat ze nog een ronde mee kunnen. Lukt het ons niet om alles te hergebruiken? Ook geen probleem. Dankzij ons netwerk kunnen wij ervoor zorgen dat uw afgeschreven apparatuur netjes wordt afgevoerd volgens de manier waarop het hoort, milieuvriendelijk en gestructureerd.

Wij komen uw oude apparatuur graag voor u ophalen zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Staat er eventueel nog gevoelige data op uw apparatuur? Ook dan zorgen wij van IT4Sale ervoor dat deze niet op straat komt te liggen. Het is namelijk erg belangrijk dat deze data vakkundig gewiped of vernietigd wordt zodat deze niet in verkeerde handen terecht kan komen.

Laat IT4Sale uw afgeschreven ICT-apparatuur afvoeren

Wilt u uw afgeschreven ICT-apparatuur laten opkopen, of kijken wat de restwaarde ervan is? Neem dan contact met ons op of stuur ons vrijblijvend een lijst met de ICT-apparatuur die u wilt afvoeren.  Wij zullen u dan terugkoppeling geven wat we voor u kunnen betekenen wat betreft uw afgeschreven ICT-apparatuur.

U mag ook onderstaand formulier invullen, dan zullen wij spoedig contact met u opnemen! 

Afvoeren ICT-apparatuur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bekijk alle nieuwsberichten

2024 IT4Sale | Algemene voorwaarden | Privacy policy | WordPress website door Altyd Internetdiensten