We zijn live!

Gepubliceerd: 17 september 2018

IT4Sale heeft een nieuwe website gelanceerd! Het werd tijd om online een nieuwe, frisse uitstraling te creëren en dat is ons, al zeggen we het zelf, goed gelukt.

We wilden op de nieuwe website meer rust creëren en tegelijkertijd beter laten zien wie wij zijn en waar we als IT4Sale voor staan. Zo hebben we al onze diensten uitgeschreven en kunt u gemakkelijk en snel via diverse contactformulieren contact met ons opnemen als u een vraag heeft.

What’s new?

Uiteraard zijn er ook nieuwe ontwikkelingen op onze website te zien. Om te beginnen met de chatfunctie recht onderin de website. Deze chatfunctie geeft u als bezoeker de gelegenheid om (tijdens openingstijden) direct een vraag te stellen aan één van onze medewerkers. Wij zitten gereed om u direct van een passend antwoord te voorzien! Uiteraard kunt u ons ook nog gewoon bellen en/of e-mailen.

Buiten onze werktijden en in het weekend is de chatfunctie offline. Dan zal er een contactformulier zichtbaar zijn die uw vraag doorstuurt naar onze mailboxen.
Maar ook hebben we een’ Zoek Part’ pagina ontwikkeld op onze website. Weet u precies waar u naar op zoek bent? Dan kunt u via dit formulier direct een aanvraag bij ons plaatsen. Wij zullen deze vervolgens spoedig behandelen en u van antwoord voorzien!

Ontmoet ons team’ is ook nieuw op de website. Hier staan al onze medewerkers met een profielfoto, hun functie en contactgegevens op afgebeeld. Altijd al willen weten hoe uw accountmanager of contactpersoon bij IT4Sale er eigenlijk uit ziet? Bekijk dan eens al onze teamleden en verschillende afdelingen binnen IT4Sale op deze pagina.
Last but not least, hebben we nu ook een knop ‘nieuws’ op onze website. Hier zullen diverse artikelen gedeeld gaan worden. Deze kunnen gaan over ontwikkelingen binnen IT4Sale zelf, zoals nu met de nieuwe website, acties, maar ook over trends op de markt. Nieuwsgierig? Houd ons goed in de gaten!

Bekijk alle nieuwsberichten

2024 IT4Sale | Algemene voorwaarden | Privacy policy | WordPress website door Altyd Internetdiensten